Uttråkad...

Lördagkväll...

Idag har jag jobbat hela dagen. Kom inte hem för ens halv tio ungefär. Det var såå mysigt att gå hem i detta vädret, tog en liten promenad med hunden oxå. Alldeles, alldeles underbart =)
Synd att man sitter här själv, att här inte är någon som kan följa med ut på en promenad....
MEn grannen tjatar att jag ska komma upp och ta en grogg, så jag får nog göra det =)

God natt på er alla

Underligt....

Jaha... ännu en lugn fredag kväll, aldrig fel! Men jag jobbar ju hela helgen, så det är bäst att hålla sig i skinnet haha. Förhoppningsvis blir det mer jobb fram tills jag åker till Norge, än vad det har vatt på sistone. Det är ju så förbannet dyrt där uppe! En paket ciggaretter kostar 72 kr ungefär! fattar ni? 72 KR... svinigt, enligt min mening.

Förra helgen firade jag min födelsedag och titta på Lasse Stefanz på ekebo. Alltid lika kul! Tack Tina =)
JAg trodde dock att där skulle va mer folk... fler snyggingar, men så fel jag hade haha! Men jag överlevde....

Nu har vi ändrat datumet till Norge, så nu åker vi redan den 1 April och nä det är inget aprilskämt =) 39 dagar kvar bara.... känner stressen kommer krypandes. Inget ovanligt när de gäller mej haha Det är ju så mycket som ska ordnas och jag känner mej själv så mycket så jag vet precis hur det blir... Jag tänker att jaja... det fixar jag senare. Och sen har jag tusen saker att göra dagarna innan jag ska åka... Måste skärpa mej!!!!!!
Och all ångest för all saknad jag kommer ha för er alla.... Hela familjen (japp, många människor), alla mina gamla underbara vänner, och alla nya underbara vänner, mina arbetskamrater osv...

Och dessutom har jag ju blivit av med mitt hus. Eller nästa vecka blir jag det. Anderas fick köpa ut mej, så på tisdag ska vi göra en bodelning och sen slipper jag skiten =) love it!

Men nu ska jag torka min disk... Varit duktig och storstädat idag! Duktig tös =)

Sov gott och god natt på er alla

Fredag kväll....

Denna dagen har vatt lång, känns det som. Skulle gått upp i tid i dag så jag kunna va i klippan till kl 10, men som vanligt så va de sååå skönt att ligga o dra sig =) så klockan blev nog nästan 11 innan jag gick upp. Men men jag hann med det jag skulle iallafall. Dvs diskutera framtiden för mitt hus i en massa annat. Och så hann madde vara på körskolan ett tag också. Det är mycket viktigt ju!!!

Sen började jag jobba 13.30... har inte jobbat sen den 29/1 så det var skönt att få röra på benen igen haha... Men det var rätt lugnt och skönt på jobbet idag, det var ju eliten som jobba ;) Sen sluta jag 20.30 och då rusa jag iväg till macken så jag kunde köpa COLA Härligt härligt!

Därefter gick jag hem till Evelyn, maddes mamma, och åt ugnsgrillade revben, potatis, rödkål och brunsås... SÅÅÅ jävla gott. Åt för fan 3 portioner. Kändes som om man skulle rulla hem haha...

Så nu blir det en lugn fredag, för ovanlighetens skull... Jobbe dag imorrn =(

God natt o sov gott på er =)

Börjar om från början....


Nu har jag vatt ifrån bloggandet länge, av många olika anledningar, men känner att jag har tid för det igen...
Det har hänt en väldigt massa saker sen sist jag lätta mitt hjärta.

  • Jag har flyttat till lägenhet i Ljungbyhed. En liten billig mysig 2:a som passar mej utmärkt =) Trivs förvånansvärt bra här, förutom de faktum att jag inte har nån bil längre. Som tur är kan jag ju låna bil, när de behövs.
  • Jag har bestämt mej för att inte torka röv hela sommaren (som vanligt) utan jag o madde ska till Norge o jobba =) Ska bli såå spännande med nått helt nytt. Och att få komma ifrån alla bekymmer man har här hemma. Så jag hoppas att jag trivs där uppe, för då vet man ju inte om man sticker dit fler ggr... ;)
  • Jag har träffat många nya härliga människor, sen jag flytta. Alltid trevligt... Iallafall till största del. haha
Och ja... en massa andra saker som jag inte orkat ta upp förtillfället. De kommer säkert snart =)

Men just idag är läget inte så bra. Har fått en ordentlig förkylning, med feber, frossa o halsont. inte alls kul =( Dessutom så ska jag orka jobba hela helgen, va på middagsbjudning på söndag o sen fira min födelsedag på månsdag. Det är bara till att bita ihop och le =)

Men nu ska jag krypa ner under filten igen....

God natt o sov gott på er =)


Obs.... glömde ju berätta att egentligen skulle min lilla madde ge mej en tatuering i fördelsedagspresent men de blev lite krångligt me den så jag fick en jätte snygg skinnjacka istället =) tack hjärtat

RSS 2.0