Muu...

Jo, ska berätta en liten söt historia för er... Det var 2 söta små rara geni som heter Lina & Johan, som satt i en bil utanför Ljungbygården. Där satt dom och vänta på underbara Jennie som strax skulle sluta jobba. Men helt plötsligt så hände det mesta makabra!!! Bilnycklarna var borta. OMG! Då ska vi tillägga att Lina & Johan inte hade gått ur bilen ännu. Så dom börjar sitt letande i hela bilen... Under sätena, mellan sätena, bakom sätena, utanför bilen, under bilen osv... Jennie kommer gåendes och undrar vad dessa små geni håller på med? Jo dom letar ju efter bilnycklarna.
Mitt i allt så börjar det ösregna och rutorna på bilen är nerrullade och går ej att hissa upp! Och där stod satt dom 3 i bilen som frågetecken. Jennie frågar Lina: -Var hade du dom sist? -Ingen aning, svarar Lina. Men då funderar hoon ett tag... -Hmm, säger Lina. Och plötsligt så inser hon var hon har lagt dom. På det mest självklara stället.... I solskyddet ovanför förarsätet. Att hon inte tänkte på det innan!!

Haha har haft en underbar dag =) Dom är så smarta =) haha

Men efter denna incident så körde vi till hbg och satt och vänta på Johans chef i över en timme. Det var ganska skönt, och ligga i bilen på stranden och slappa =) Sen när han väl hade kommit så körde vi till Max på väla. (Johans jävla idé, vilket har resulterat i att jag har jätte ont i magen!) haha.... Sen blev det inom väla en snabbis och sen körde vi till klippan igen.

Ska tillägga att Lina är såååå snäll som körde oss även om hon är så sjuk <3
Stackare.... tur att jag är här och tvingar i dej en massa skit haha =)

MEn imorgon blir det jobb 9.45-18.15. Sen vet man inte vad som händer

God natt på er =)

Går framåt...

Då har jag packat 5 lådor med köksgrejor, så det blir ingen mer mat lagad i detta köket. Så jag får hoppas att jag inte blir hungrig haha! Är ändå aldrig hemma nu för tiden och dessutom spenderar man kanske lite mkt tid på mcdonalds =)
MEn det känns skönt och ha börjat packa iaf... nu är det på gång så att säga. Nu är det bara en lägenhet som fattas =)

Till helgen blir det Klippanfesten. Det ska bli kul, hoppas jag. Lite förfest hos tina, fast jag har inte bestämt mej om jag ska dricka ännu eller inte. Troligtvis blir det ingen sprit för min del, men man vet aldrig...

Känner jävligt mkt saknad... En av personerna är Madde, så sjukt mkt jag saknar dej <3 Längtar tills vi ses igen. Förhoppningsvis dröjer det inte till jul =(
På ett sätt är det skönt att sakna, men inte på detta sättet. Det blir för mkt. Ibland kan man ångra sig......

Klockan går sakta idag. Känns som en evighet sen jag sluta jobba.

Imorgon jobbar jag till 14 awn blir det hbg med Lina o Johan. Måste hitta en present till Ricki. Alltid lika lätt =)

Men nu ska jag lägga mej i soffan o bara slappa =)

home sweet home

eller rättare sagt - home fucking home!

Jag hatar Ljungbyhed. Äckligt. Blir illamående. URK

Men snart så <3

Ska verkligen försöka börja packa lite men problemet är att börja sen bara flyter det på. Svårt och släppa fingrarna från datorn ibland kanske hehe....
Har haft klabb med internet, men fick ett tips om att göra en systemåterställning på datorn och nu fungerar det utmärkt =) tack!!

Nä nu jävlar....

Jobbevecka...

Det enda jag har inplanerat hela denna veckan är jobb. Spännande liv man lever. JA, jag ska ju börja packa oxå.
Är hos Lina nu men hon ska snart få köra hem mej så jag kan göra mej redo för jobb.... Sen blir det lugn hemmakväll.

=) nä men dags o dra nu

NEJ

Nu tar jag paus i livet.... Det blev inte som jag tänkt mej, vet inte hur jag ska göra nu riktigt. Jag ska verkligen fundera på allt. Och hoppas på att jag kommer fram till nått bra.

Dagen efter...

Vilken misslyckad helg!! Nja, inte på alla sätt. Jag hade jättre kul i fredags i stan med Jeppe och Lina =) Blev kanske lite mkt sprit, men det man inte kommer ihåg... räknas inte. Inte så dom säger? haha
Lördagen spenderades med att vara såå fruktansvärt fylledålig, ändå var jag och jobba. Och på eftermiddagen var jag på röstånga marknad... Fast det var inte så lyckat. Jävla väder!! Fick iaf handlat mitt marknads godis =) har faktiskt fortfarande kvar, vilket är sällsynt så många timmar efter.
På kvällen körde jag in till stan. Ja, jag var nykter och offrade mej att va fylletaxi. Det var väl trevligt det oxå...
 

Idag har jag jobbat, vatt en runda på väla med Lina och Rogge... Gott och sitta på McDonalds och ta det lugnt och snacka gamla minnen. Haha herre gud vad kul man hade det förr =)

Nu sitter jag hos Lina. Trött som fan. Ska väl åka hem till mej snart. Börjar nästan bli dags att börja packa, har bara 5 veckor kvar i lägenheten sen slipper jag den =)


Frusen i hjärtat....

Ligger här i sängen och borde egentligen sova men som vanligt gör jag inte det. Sova kan jag göra när jag blir gammal, har inte tid till sånt nu!
Fast det är farligt att ligga här med datorn i knät... thihi... Har precis beställt en namnskylt från SKYLTMAX, suveränt =) Den blev så bra så... Ska ha den på jobbet i åstorp. Till coh med i dom rätta färgerna. oj oj oj ...
 Hmm... vad gjorde jag i helgen.... jo, hoppades på att Lina skulle komma hem och det gjorde hon fast inte för ens igår kväll. Skönt att ha henne hemma =) Och så jobbade jag så klart!

Igår va jag hos Jeppe och titta på film. Så mysigt så =) Sen inom Lina en runda och sen körde jag hem.... IDag har jag jobbat till 18.30 sen åkte jag hem och tog en underbar dusch, för att sedan få besök =)

Men men så är det... Nu ska jag försöka sova och fundera över helgen som kommer =)

Fredag kväll i klippan...

Jaha... sitter hos Tina i Klippan, i hennes nya lägenhet =) Tina håller på att bädda ut sängen medans jag sitter hör och nördar mej. JA, jag är beroende av facebook, förstår inte hur man skulle kunna klara sig utan det när man väl har haft det. Det är som om att vara utan ciggaretter =) Blir illamående av bara tanken haha

Imorgon ska jag jobba till 15 sen blir det inom Jeppe en runda om han har vaknat då =) Annars ska jag se till så att han vaknar mohaha...  Sen på kvällen så får jag se vad som händer. Är ganska sugen på att bara ta det lugnt och slänga sig i soffan

Nä nu ska jag lägga mej... puss

Helgen närmar sig =)

Igår var jag först på arbetsförmedlingen på nått info möte. Så fruktansvärt tråkigt och meniingslöst, men måste man så måste man! Sen åkte jag direkt till jobbet i åstorp och jobbade till 19.30 och blev det pixxa hos pappa. MUMS =) Därefter stack jag och tina hem till henne. HAr sovit som en stock hela natten + förmiddagen =) En väldigt skön säng har hon, trodde jag inte!
Idag har jag.... gått upp, åkt till pappa. Gått och lagt mej. Sov till 117 eller nått åt det hållet. sen körde pappa mej hem. Nu ikväll bjöd Evelyn på mat nere på Jannis. Bäste kebabpizzan som finns, utan tvekan =)

Och till helgen vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag jobbar både lördag och söndag 11-15 (som jag gör varje helg)... Får se om det blir nån grillning imorgon =)

nä nu ska jag hem till mej och se om jag hittar en katt nånstans haha... puss på er

Semester =)

Idag har jag haft visning på min lägenhet. Gick hur bra som helst =) Fast jag hade ju hoppas på att nån ville ha lägenheten lite tidigare men så blir det nog inte tyvärr... Men så länge jag slipper bo i den för alltid så är jag glad =)
JAg tvättade en runda på förmiddagen oxå... ett måste ibland.
Sen kom Eddy och hämta mej och skjutsa mej o kissemisen till östra så jag kunde lämna honom där.
Gud vad Mariana (min svägerska) har blivit stor om magen. JA herre jävlar... Ska bli såå kul. Förväntansfull =)
MEn sen körde Eddy mej till pappa och nu sitter jag här och väntar på middagen och sen ska jag hjälpa Tina o flytta. Ska bli spännande att äntligen få se hennes lägenhet!
Troligtvis blir det kanske en runda upp om Lina innan jag sticker hem till mej igen. Sånt man märker!

Ha de

Stjärnan finns här =)

Jag är så jävla nöjd med mej själv! Har haft en kanon bra dag på jobbet, så stolt. Och det är pappa oxå =)
VD:en för företaget tycker att jag ska få fast anställning även jag bara har jobbat där i några veckor... så man kan ju alltdi hoppas på det bästa. Och dessutom har jag ju lite svårigheter att ta mej till och frånm jobbet men det har han löst nu. Ska ha företagsbilen på helgerna så slipper jag det problemet! Perfekt!

Men nu ska jag bege mej upp till pappa igen för att käka middag sen ska jag hem och städa lägenheten, så min räliga hyresvärd blir nöjd imorgon till visningen. Funderar på om jag verkligen ska hålla lägenheten tills uppsägningen är slut... MEn det får vi se.

Nä nu sticker jag

Nej

nä, det hände ingeting idag... Vilken jävla seg lördagskväll. Lina är fylletaxi så vi spenderar natten med att köra folk överallt. Kan vara spänning det med. Men då är man nykter istället och där är ju fördelar med det oxå. Fast det hade ju inte vatt helt fel. Löningshelgen blir det till och festa.

Men imorgon ska jag jobba igen. Sen ska jag faktiskt hem till min egen lägenhet och städa som en idiot... Har visning på den på måndag. Han ska ju inte tro att jag tänker lämna lägenheten innan uppsägningen är slut, då måste man ju ha nånstans att bo och det är ett litet problem så att säga... Men jaja... det löser sig nångång i framtiden!

Nähe nu ska jag......

Sent..

Då sitter vi här.... Lina borrmaskin och Jennie bula =)

haha Kanske dags att sova, men jobbar dock bara 4 timmar imorgon så det är ju inte hela världen. Frågan är ju vad som händer imorgon kväll. Allt lite sugen på fest... Får vi ju se imorgon.

Så härligt med fulla männsikor ibland. Fast gvietvis finns det gränser, men kan man hålla dom så... haha fy fan.

 Just nu känns det som om livet står stilla och bara väntar... men vad väntas egentligen? Kärlek? Nej, det vill jag inte ha just nu. Jag vill ha... roligt helt enkelt. Det räcker för mej. Men så svårt att hålla ibland bara. Så besvärligt med känslor. Kärlek slutar ändå bara med att nån blir sårad i slutänden, så vad ska man ha det till. Man kan må bättre än så. Haha... Man skulle hitta nån som vill ha exakt samma villkor som en själv. Kärlek när man känner för det. När man behöver det.

ja.....

Opps i dit it again

Fan vilken seg dag... Har varit med Lina på väla och självklart en runda på mcdonalds oxå. Sen bar det av tillbaka till klippan igen. Tillbaka till verkligheten. Tillbaka till facebook =) hehe
Inte mycket som händer idag....

Familjen kom hem idag från sin semester. Så trevligt så =) Ska upp till dom nu en runda och höra så allt är bra.


Plötsligt händer det!

Sitter och degar hos Lina... Har varit i stan hela dagen med Helena och sen tog vi även en runda till Båstad. Men var för jävla trötta så va bara kolla läget och sen körde hem igen.

I lördags var jag på ekebofestivalen med tina, tess, linda och lillian.  Det var en hel lyckad kväll. Jagär helnöjd =) Det belv förfest hos lillian och ola. Vi grilla och drack gott. Lillian bjöd på hotshots, men gnällig som jag är gillade jag inte den. Så lillian drack mina oxå haha =) Det märktes ju på henne efter kvällens slut!
Och alltid trevligt att träffa människor man inte sett på 100 år =)

Veckans planer ligger åt att jobba... Varenda dag. Får se om det händer nått spännande till helgen kanske. Och nästa vecka har jag semester =) JAG SKA NJUTA AV VARJE SEKUND

Nä nu ska jag återgå till älskade facebook haha

Fast jag måste tillägga att jag saknar dej madde så oooootttroligt mkt! Saknar även norge, har tidpunkter där jag ångrar att jag åkte hem!


RSS 2.0