väntans tider....

Vakna imorse med världens huvudvärk och ruskigt ont i magen. Första känslan: Jag orkar inte detta nu! Men ibland blir man sjuk, det är ju tyvärr så... Så idag har jag bara vatt hemma. Och legat i soffan HELA dagen. För ungefär en halvtimme sen, fick ajg tummarna ur röven att gå in i duschen. haha... lite smått seg. Huvudvärken vill fortfarande inte riktigt ge med sig... Typ en blandning mellan migrän och spänningshuvudvärk! GRRR!
Jag & Johan har haft OZ maraton hela dagen då alltså... När jag har orkat titta. För er som inte har sett den serien, så borde ni verkligen göra det! Det handlar om ett fängelse med väldigt grymma fångar. Och man får se så verkliga saker. Gillar den skarpt!

Ska tillägga ett Grattis till Tina som idag, fyller 25 år =) Hipp Hipp!

På torsdag har jag leveranser till Malmö och Kristiansstad, lite mer än vanlligt så då blir det lastbilen =) Sen resten av dagen blir i affären... På kvällen kommer Maria med familj. Då ska vi käka underbart goda våfflor med gammeldags vanilj glass. Såå jävla gott =) Javisst, det är ju lön då oxå! Lär ingen glömma!

Men nu ska jag försöka sova... Hoppas iallafall!

Nej, nej, nej

Helt plötsligt, från ingenstans, så känner jag mej jätte dålig! Har haft min kära svägerska på besök ikväll, körde hem henne och sen när jag kom hem så bara kom det =/ Vilka skumma sjukdomar har hon nu smittat mej med, funderar jag på! haha nä nog inte allvarligt... kanske går att sova bort. Om jag nu kan sova... Natten som var, sov jag typ knappt 3 timmar. Inte lyckat när man ska jobba dagen efter! Men jobba har jag gjort i mina 8 timmar....
Sen, som sagt, så fick jag besök av Jeffe =) Lika trevligt som alltid!! En massa snacka om allt som finns att snacka om... Kärlek, idioter, härliga stunder, hemska upplevelser och mycket mycket mer....

Nu sitter jag här och myser ner mej i soffan med Johan´s tröja och hans duntäcke och tycker synd om mej själv. Är glad för att mina älskade man sitter här bredvid, njuter av hans sällskap always and ever =)

Blir inget mer idag, orkeslös....

LOVE & PEACE

Nämen TJENA!

Det va fan inte igår! Ibland undrar jag hur vissa människor har tid till att göra så mycket hela tiden. Dygnet räcker ju inte till. Inte ens nästan. Hade mer än gärna velat ha 5 timmar extra varje dygn. Ja, förutom om man går och väntar eller längtar efter något, då vill jag gärna ha mindre timmar. En svensk i ett nötskal... aldrig nöjd! Men positiv iallafall, i princip alltid! Varför ska man gå runt och va negativ och sura. Det går faktiskt åt väldigt mycket energi när man är på det sättet. Människor som jag har i min närhet som är på det negativa/sura sättet, dom märker inte det själv. Utam då går dom och gnäller på alla andra som gnäller. En väldigt ond cirkel. Och jag vill faktiskt inte lägga ner nån energi på att försöka få dessa människor att ändra på sig. Jag vill inte att dom ska dra ner mej i skiten... haha... Nä jag har det bra, visst gnäller jag också men det finns ju en gräns! Ingen är ju perfekt och alla förändras på sitt sätt, i sin takt!

Satt och fundera på en sak nu i kväll.... När man har vänner i sin egen ålder som skaffar barn, så brukar det ske en del förändringar. Jag tror att det är så att oftast tänker personen som fått barn, att hon/han blir övergiven av sina vänner på grund av att hon fått barn. Men det kan ju trots allt finnas en annan anledning också. Det är ju en självklarhet (för mej) att när man får barn så förändras man väldigt mycket som person. Och DET kan ju va en stor bidrangande orsak till att vänner glider isär. Man ska inte skylla det på att ett barn har kommit till världen!
Fast visst... det finns u dom personer som inte gillar barn..
Detta är bara tankar så ingen behöver ta åt sig!

Jaha, lite om livet då...
Vi trivs sjukligt bra i vår ursnygga lägenhet. Längtar till (nån gång i framtiden) när vi har allt i inredningsväg som vi vill ha. Skönt att vi är så överens om allt.
Bali är absolut min favorit affär. Hade nog kunnat spendera 70 000kr där haha! Ska snart dit igen och hoppas dom fått in nya grejor. Eller Buddhan som Johan fick lämna tillbaka, som va i sänder =(
Och jobbet är på topp. Jobbar nu 100% som lastbilschaufför/butiksbiträde. Känns jävligt bra att gå till jobbet nu för tiden. Och så ska det ju faktiskt kännas! Får verkligen hoppas att företaget inte går i konkurs nu, men det ser ju inte ljust ut, så att säga...

Nä nu tror jag det är dags för sängen. Vilket innebär att sätta igång OZ och somna till det =)

Ha det fint! =)

RSS 2.0