Stor dag imorgon!

Oj oj oj... det var ett tag sen man kænde av mr. ågren! haha... Vi var ute igår på ett stælle som heter Riggen. 100 nkr før att komma in och stællet ær absolut inte vært det. Men kul hade vi iaf. Speciellt på hemvægen nær jag och madde totalt skæmmer ut oss genom att gå genom byn och sjunga "vi har vatt i øja" =) Tror inte de fanns en enda mænnsika som fatta vad vi sjøng haha... Så man ær litta sleden idag. Men vi har tur med vædret idag. Stålande solsken.
Haha.. strax efter 04.00 i natt så satt jag och madde och røka i fønstret och då behøvdes egentligen solglasøgonen! Solen mitt i øgonen =)

Idag ær jag ledig från jobbet, så jag har bara tatt det lugnt idag, skønt det. Vet inte vad som hænder ikv, hade vatt gott o grilla men då behøver ju  man faktiskt en grill. Och det har vi ju tyværr inte =S
Det blir nog åtminstone en strandpromenad =)

Ha de så bra nere i sommar værmen... puss o haj

Vinden kan vænda!

Nu så kommer snart det væntade skattekortet. Aldrig fel ju! Att det ska behøva så komplicerat att få sin løn... Jævla norge =)
haha.
Børjar faktiskt kænnas som lite vår hær uppe. Jag har sett ungefær 4 blommor i en rabatt! Ohh... det ær ganska mycket. haha

OM inte alla har førstått det ænnu så ær jag ju då inte singel længre... Tack vare min ælskling <3 Som gør mig såå lycklig!

Men jag har en del annat som ska gøras på internet så jag har inte tid att sitta hær... har ændå inget intressant att berætta hær idag... Eller ja, kan ju berætta att en norsk fjælla ragga på mig igår nær jag stod i baren haha... "åh, kommer du ifrån skåne? Det ær den vackraste dialekten jag har hørt! Prata med mig så jag får høra *suck" HAHAHAHAHA

MEn hørs en annan dag-... BYEBYE

jaha...

Dags och sitta här igen...

Då pratar vi om vädret. Vi har haft jätte härligt väder igår och idag. Bara massor med sol =) Riktigt varmt och gott i solen men i skuggan (haha) så är det kallt som fan! Hörde att nere i skåne är det skit väder, så jag är ganska nöjd :p

Annars har jag bara jobbar sen sist... Imorgon ska jag skjutsa madde till evenes flygplats för att hon ska åka hem en vecka till sverige, hon har ingen möjlighet till det senare när säsongen börjar så... sen börjar jag jobba kl 17.oo.
Och ska jobba hela helgen, har en konfirmations middag på lördag med 25pers ungefär. kul ju =) eller inte!

Hoppas att jag kan ordna mitt skattekort så fort som möjligt så att jan kan få min lön!! Börjar bli lite trött på att vänta på det nu...

Men men... puss på er

hmm..

Lördag kväll... Enda jag har gjort idag är och tittat på tv. Och gjort vid mej till ingen nytta, sånt som händer när man inte har nått bättre och göra =) Men fick iallafall ledigt idag och imorgon, så jag kan sova!!

Det är inte lika kallt här uppe längre. Kan ju inte kalla det varmt men det funkar. Har bara regnat idag. Fast solen vill komma fram imellanåt.

Igår natt så var jag och madde ute och körde. Ön runt. Mellan 00 och 02... Synd bara att jag missa solnedgången =( Men det var ändå mysigt. När månen speglades i havet... *suck* En bild som jag aldrig kommer glömma!

Men men nu har jag inte tid o sitta här längre...

Puss på er mina saknade

RSS 2.0