Lite smått sleden...

Jag har dan efter man har druckit. ÅNGEST!!!! Eller nja, det kunde vatt värre, men jag hade jävligt roligt.

Jag och madde hade ju då tjejmiddag igår. Vi var bara 10 st, men det var alldeles perfekt. Kareoken kom också fram, och även ni inte tror mej så var mikrofonen i min hand en hel del av kvällen =) Tycker nästan synd om dom andra haha

Men sen gick vi till grannen som oxå hade fest.... Haha mest bara yngre konstiga människor, men kul hade jag... På pallen haha....

Usch nä nu orkar jag inte skriva mer..... Soffan kallar.

Bye

WIEEE =)

Ett stort grattis till Madde och Jp som klara uppkörnigen idag =) Ni är såå duktiga, nu gör mej såå stolt haha
Nu fattas bara uppskrivningen för Madde, som hon sätter nästa vecka! Hoppas jag iallafall. Ibland får hon nog fnatt på mej när jag tjatar om att hon ska plugga, men förhoppningsvis så tackar hon mej senare i livet!

Tina fyllde år idag, så jag har varit där idag medans dom körde upp... Det var trevligt, med kagor och dajmtårta. Mums!!!
Jag, Tina, Milla och Melvin var en runda på gymnasieskolan också och hälsa på gamla lärare... Saknar skolan ibland... Mycket mindre bekymmer då, men det är väl bara till att acceptera att man har blivit vuxen... Eller nja, det lär jag aldrig bli, ska man inte heller. Det är viktigt att alltid behålla barnet inom sig. Min pappa är ett bra bevis på att man kan det haha =)

Men nu ska jag fortsätta min städning som jag påbörjade innan idag *pust* Men det ska göras nångång!

God natt på er =)

Nu är det snart dags =)

Nu är det inte lång tid kvar tills det är dags för avresa till norge... Spänningar i hela kroppen, oh yes =)
Det känns så jävla tungt men ändå så lättande att komma långt långt härifrån. Va inne på en kartsida här om dan och insåg att Andenes (dit jag ska) ligger ovanför Sveriges gräns! Ca 230 mil bort! Det är helt osannolikt långt haha

Så veckan framöver är helt och håller fullspäckad..
Tisdag: hoppas på att madde och jp klarar uppkörningen, fira tinas födelsedag
Onsdag: Lä'mna mina katter =(, äta våfflor hos maria, gå på bio med jp
Torsdag: Till örkelljunga och fika med emma =)
Fredag: jobba 7-14 och sen tvätta hela eftermiddagen
Lördag: Handla mat, Tjejmiddag på kvällen som kommer bli helskönt
Söndag: Antagligen vara bakis haha, äta middag med hela familjen... kalops =) såå gott

Och nästa vecka är ännu inte bestämd.... orkar inte tänka så långt än =)

God natt på er =)

Som man bäddar....

Idag har jag jobbat som vanligt, fast det blev ända tills 23.00 så det kändes lite konstigt. Men det är rätt skönt att jobba mycket nu innan jag packar ihop mej och flyttar på mej =) Men den 24 mars slutar jag på Ljungbygården, ska inte säga "för gott" men det lutar ju åt det... haha vet aldrig med mej!

Framöver så är där mycket som händer, många som jag ska säga hejdå till... Fan va jobbigt det kommer bli!!!!!!!!!!
Bara faktum att jag ska hinna med alla oxå... Men det löser sig alltid på nått sätt. =)
Så det blir ju några middagar att se fram emot... och bio så klart =) o så får jag inte glömma fikan med emma!!

Men det va ju ett tag sen jag skrev sist så jag får ju ta med att jag var på 20 års fest i lördags. Ute i ingenmansland haha... nä men i brandsberga. Det var vår lilla rebecka som fyllde år. Hon hade gjort så fint där ute, med dukning o så. Vi var några stycken som la ihop till ett halsband med ett hjärta i... Det var såå fint =)
Fast själva festen bestod av 90 % bönner... Kunde ju vatt bättre hahaha Men jag hade ändå rätt trevligt. Sen vid 00 tiden kom jp o alex o hämta oss =)

nä men.... God natt på er alla =)

En massa funderingar

Då sitter man här igen... 2 gånger på samma dag, det är inte dåligt =) Har aldrig hänt innan!!!

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Bara tatt det lugnt i soffan med mina rara små söta katter och jp. Så nu blir det en sista film sen ska jag soooova =) Härligt ska de bli.

Imorgon har jag lite saker att stå i, så jag vet inte om det blir nått bloggande. Beror på om jag tar med mej datorn. Tveksamt!
Inte så jävla kul att asa på den när man ska ta bussen :/
Men iaf så ska jag försöka hämta pappa på jobbet så jag kan ta me mej lite kartonger till madde så hon kan börja packa nångång mohaha..
Sen ska jag förhoppningsvis ta ett bad =) Hatar att bara ha en dusch ibland...
På kvällen blir det en lugn kväll hos pappa...

Men men god natt på er =)

Inget vidare idag...

Idag är det ingen bra dag... Har jätte ont i halsen o känner mej helt orkelös =( Jag har definitivt inte tid att vara sjuk nu, jag har massor me saker att sköta. Jag skulle egentligen jobbat ikväll, ska sova hos min styvsyster imorgonkväll ( och då kan jag verkligen inte vara sjuk så jag smittar ner nån ) och på torsdag ska jag vara barnvakt hela dan.... Och på fredag ska jag jobba igen. Så kom igen för fan och bli frisk =)

MEn jag har kommit fram till att jag ska bättra mej på att uppdatera bloggen när jag är i norge, om du inte är för jävla dyrt med mitt internet... klurar fortfarande med det :/

Men nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och tycka synd om mej själv.



RSS 2.0