Jag gillar det!

Det har varit en lååång dag idag. Jobbade försti i åstorp 11-15 sen jobbade jag i ljungyhed 16.30-21.30. Efter jobbet stressa jag tillbaka till östra. Tog en snabb dusch (för Lina stressa mej som fan) och när jag va färdig hämta hon mej. Stack hem till henne och försökte hitta nån som ville köra oss till stan. Men det var ju lättare sagt än gjort!
Så vi satt där och snacka skit tills vi kom på den briljanta idén att sticka till mcdonalds i stan. Hämta upp 2 st i åstorp och sen fick jag äntligen MAT =) Haha ja det var trevligt!
Sen körde lina mej tillbaka till östra och nu sitter jag här och måste verkligen gå och lägga mej! Börjar jobba kl 11 imorgon och ser inte framemot det just nu. Men jobba måste man...

Ska väl bege mej till stranden imorgon om det finns möjlighet till det. Sånt man aldrig vet, märker vi imorgon.

Nä nu jävlar....

Ojsan...

Har nästan aldrig tid till bloggen längre. Tyvärr. Men så mycket annat vettigt man kan göra istället. 
Har blivit en hel del jobb på sistone. Kan behöva lite klirr i kassan just nu. Ja, det behöver man ju alltid iofs. HAr ju börjat jobba i Åstorp nu. På Björnekulla fabriksbod, dock bara på helgerna, men det kan ju vara nått nytt spännande =)
Lite nervös inför morgondagen, för det är första dagen jag är själv på jobb då. Dessutom är det ju torpardagarna så det lär väl komma floder av folk. Typiskt haha Kan vara lärorikt på första dagen!

Hmm... nått annat som hänt på sistone!?!? 
Sitter just nu i syrrans hus för hon är i thailand. Ska vara där i 2 veckor. Barnvakt åt en 17 åring HAHA! Tur att han är skötsam och ordentlig. Så jag slipper ha bekymmer!

Men nu börjar klockan bli litta för mycket, så nu kallar sängen.



Sommar, sommar, sommar....

Synd att vädret inte håller i sig... Jag vill ha sol och sommar =) Vara ute vid stranden och bli brun! Jag har inte bett om moln, regn och blåst! Kom igen nu.

Men iaf så har jag varit fritidsforskare hela denna veckan... Det är såå härligt =) Eller nja, kanske blir tröttsamt i längden, men jag njuter nu iallafall och det är ju huvudsaken. Uttycket: Ta dagen som den kommer, stämmer så bra. Det är ett väldigt vettigt uttryck! Som jag (antagligen) har sagt innan... så är min filosofi numera att jag inte ska ha några måsten, utan göra det jag vill. Som t ex jobb, behöver ju inte tacka nej till ett jobb bara för att det är lite mindre betalt. Det är ju trots allt en ny erfarenhet och det är viktigt i livet! Fast givetvis finns det måsten som måste göras tyvärr... alla fasta utgifter som är såå tråkiga! fy fan ja!
Mitt mål här i livet är att bli en lyxhustru. Att bara få gå hemma uch fixa och dona... Och ute och shoppa och ha allmänt lugnt och skönt. Inte ha nått jobb som man ska stressa till och stressa på. Slippa ha jobbet i huvudet när man kommer hem osv. Det hade varit perfekt för mig att vara en lyxhustru =) I like it!

Denna dagen har varit lite velig för mig... Hade först ingen aning om vad jag skulle göra. Så det blev en runda till Svalöv med Tina för att hälsa på Jonna. Fika och pratade skit! Sen låg ju funderingarna på att åka till en fest i Kvidinge, en fest i Örkelljunga eller pizzerian i Kvidinge (trubadurkväll)... Men jag och Tina fastna hos mig. Lysnna på musik och tog det allmänt lugnt. Insåg till slut att klockan var alldeles för mycket så det var lika bra att stanna hemma.
Men nästa helg blir det parkfesten i Klippan... En lite skum händelse med skumma personer. Men det blir en så mysig gemenskap där. Dessutom så brukar det vara samma människor varje år och det är ju trevligt =)

Men nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att den lille inte väcker en mitt i natten och hela morgonen!!!!

Been there... Done that!

Som ni säkert vet vid detta laget, så är jag hemma igen i Sverige. Känns helt underbart! Skönt och bara krypa ner under täcket i sin egen säng. Vara bland nära o kära =)
Och nej, jag ska inte tillbaka till Norge igen. Nu har jag prövat på det och har fått nog. Fast jag ångrar absolut inte att jag åkte dit. Hade jag inte gjort det så hade jag säkert ångrat mig. Har trots allt fått en massa upplevelser, minnnen och erfarenheter med mig hem. Och det uppskattar jag!

Ska lägga ut bilder på facebook från norge, så vet ni det...

Snart dags att sova.

God natt på er

RSS 2.0