tvi tvi tvi....

jaha... då sitter man hos maddis o tittar på "Cujo". Haha... livrädda att nått läskigt ska hända. Har hört rätt mycket om den filmen, men har aldrig lyckats se den innan! Kanske inte så smart att sitta uppe nu och titta på skräckfilm när vi båda börjar jobba tidigt imorgon bitti, men men... så är det.

Idag har jag jobbat eftermiddag och det har varit sååå tråkigt på jobbet. För lugnt helt enkelt. Slutade doch redan 20.30 och det var rätt nice =) Efter jobbet så stack jag ner till pizzerian med Maddis och hennes pappa. Han bjöd på kvällsmat.. Det var väl behövligt =)

Men men nu ska jag absolut sluta att titta på denna filmen... Usch usch usch!!!!!!

God natt på er alla =)

Ojojoj....

Nu får jag skärpa mej med bloggandet!!! Har varit så trött och haft en del att göra sen i torsdags så det är anledningen...

I fredags morse kom mitt hjärta hem =) saknat henn såå, och inte bara jag, utan hennes lilla Kajsa var överlycklig! Men hon va hemma vid 07.00 och jag stack till jobbet 07.15, så det blev inte så mycket prat då. Men efter jobbet satt vi och snacka i 2 timar ungefär. Titta på hennes semesterbilder osv. Så avundsjuk jag blir!!! Det såg så härligt ut =)
Och hon hade gjort hårförlängning oxå så var jätte fint!

Men sen vid 15 tiden begav jag mej hemåt. Packa upp alla mina saker och städa lite. Sen så var jag bjuden hem till Ann-Sofie och Daniel för lite tacos... Mums! Vi titta på idol och jag färgat håret på Ann-Sofie... Trodde först att det blev helt misslycket, men så var inte fallet. Som tur va =)

Igår passa jag lilla Nova en stund så Ann-Sofie kunde få lite gjort där hemma... Och sen kom Cecilia med sin dotter Alva, så fika vi och snacka skit =) Det var en trevlig stund.
Va en runda på familia oxå igår och köpte en söt liten klänning och lite smink. Efter det så stack jag till syrran i Östra, för att fira hennes dotter och man. Dom bjöd på gorgonzola fläskfilé och potatisgratäng. Det var gott!!! Så blev det att jag skulle vara fylletaxi till henne. Hon skulle till Ängelholm. Fan att jag inte visste det innan för då hade jag följt med... Så sugen! Men men sånt är livet. Ska nog sticka till Ängelholm nästa helg med Maddis, på en krogrunda... =)

Och idag ska jag köra tina till Östra om 2,5 timme och sen har jag inget planerat. så det blir nog till att städa huset.... Inget jag ser fram emot!

Ha de gött =)

Shopping...

Idag vakna jag tidigt för en gångs skull... händer inte allt för ofta =) Men det va väl säkert hundarna som väckte mej, misstänker jag. Men iallafall, så fick jag ett ryck och bestämde mej för att följa med Ann-Sofie o Daniel till stan trots att jag sa nej igår... Och det var ju trevligt, även jag spendera pengar som jag INTE borde! Men jag kan inte motstå jysk =)

Förresten så får jag ju berätta om igår oxå.... Va hos min svägerska och lekte frisör. Jag gjorde hårförlängning på henne och det var inte så svårt som jag trodde. Faktiskt ganska stolt över resultatet! MEn klockan blev ju tyvärr rätt mycket så vi, eller rättare sagt jag, fortsatte ikväll istället. Och när vi va färdiga så körde hon in till stan och fick det klippt så passa jag hennes barn så länge... Tyckte lite synd om hennes minste... han håller på att få en tand och va en aning övertrött så han bara skrek. Men till slut så lyckades jag få honom till att somna *pust*
Men som jag brukar säga... jag behöver inga egna barn för jag har redan såå många haha

Och nu sitter jag här och fryser som vanligt... för lite underhudsfett som pappa brukar säga =)

nähe nu har jag annat att sköta... Ta hand om er mina kära! o nära!

God natt på er alla


En dålig dag...

Tyvärr så blev det inget bloggande igår. Mådde inte alls bra pga feber, förkylning och allmänt ont i kroppen. Men jag jobbade igår trots allt. Kanske inte skulle gjort det, men samtidigt så jobbar man inte så har man tid till att känna efter hur man egentligen mår... och det är inte alltid så bra! Men va fan, lite flytande alvedon fixar allt =)

Men imorse kände jag att det inte alls gick att gå till jobbet. Kunde knappt prata när jag skulle ringa och sjukanmäla mej!! Så det blev sängen största delen av dagen. Gick upp vid 14 tiden och kände att jag nog behövde lite att äta. Så det blev vegetariska nudlar med ris. Sen slappa jag bara i soffan tills jag bestämde mej för att gå hem till Evelyn, Maddis mamma,  och hämta en vovve till. Så  i natt har jag 2 sötnosar i sängen haha...

Och höjdpunkten idag var ju självklart Prison Break!!!!! Jag har längtat såå. Men min bror ska ju alltid vara bäst så när jag ringde till honom i pausen och skulle prata lite skit, så skryter han om att han har sett 7 avsnitt i förväg...! Orättvist, tycker jag. Men men nu ser jag fram emot nästa måndag =) Och en annan sak som jag VERKLIGEN ser fram emot är den 1 nov... Sexparty hos Ann-Sofie och Daniel. Det ska bli roligt!

Men men sånt är livet =)

God natt på er alla!


En lång dag...

Fan, vad sur jag blir.... Satt och skrev ett långt inlägg om dagen och sen hänger sig internet!!!! Allt försvann. Men det är väl bara till att börja om från början =/

Idag har det varit en lång, tråkig och regnig dag. Jobbade mellan 7.30-15.30 och hade inte speciellt mycket att göra. Dessutom så var jag trött, vilket inte gör saken bättre! Antingen gnäller man för att man har för mycket att göra eller att man har för lite att göra... En svensk i ett nötskal =)
Efter jobbet gick jag ut med vovven och sen satt jag bara och slappa i soffan med tv:en och datorn. Hade planerat att gå ut på en promenad, men inte när det regnar så mycket som det har gjort idag! Börjar faktiskt bli ganska så trött på regnet... JA, jag vet att ingen vill höra detta men nu längtar jag efter snön =) Det är sååå mysigt att vara ute och promenera en mörk vinter kväll när snön ligger tjock på vägen och allt är tyst. Det knastrar så härligt under skorna!

Javisst ja, måste berätta... Fick en kommentar av Alina, en tjej från stockholm... Tack förresten! Det var rätt roligt att läsa vad hon hade gjort idag. Tittat på high school musical 1 & 2 och städat. Precis vad jag också har gjort. Sammanträffande hehe

Men men nu ska jag gå och lägga mej...

God natt på er alla!



Fredag kväll....

Jaha... jag får väl skriva ett litet inlägg här så du har nått o läsa ikväll =)

Men tyvärr är ju inte hjärnan i sin bästa form just nu... NÄ en sån jävla migrän!!!! Fast jag är så korkad så jag tar inte tabletter i tid, utan orkar bara inte ibland göra ngt åt det. Tur min raring köpte fina tabletter till mej haha... Tackar ödmjukast!

Dagen börja med stress. Som vanligt. Att jag aldrig kan gå upp i tid! Skärpning! Och sen när jag kom till jobbet så va där total kaos... Inget ovanligt. Men det är ju bara att börja nånstans o hoppas på att det tar slut nångång. Och det gjorde det ju såklart när jag styr o ställer haha. Slutade kl 14.00 idag o bad till gud att dom inte skulle ringa mej o be mej komma in igen på kvällen. Men det slapp jag, som tur va. Behöver kanske vila huvudet från dårhuset ett tag =)

Efter jobbet körde jag hem till klippan och lagade lite middag. Spansk potatisgratäng med kyckling, broccoli och smörstekta champinjoner =) sååå gott! Ska nog ta och värma lite nu... Men iallafall, sen gick jag hem till Ann-Sofie, Daniel och nova.. Och mina söta lilla katt gick med mej hela vägen, så jag fick följa honom hem igen =) Såklart gulla jag lite med mitt lilla hjärta... Hon är den sötaste som finns, Nova alltså =)
Ann-Sofie skjutsa mej till ljungbyhed sen, Tack! Slog mej när i soffan o titta på tv... Trevlig fredagskväll, men jag ska ju jobba hela helgen så...

Nähe nu ska jag nog gå o lägga mej

så god natt på er alla! =)

Lugn och ro...

Ibland är det rätt skönt när allt bara är tyst... Det enda man hör är ljudet av regndropparna som slår imot fönstret =) Så härligt! Men så är det väl att bo i Ljungbyhed. Det kan jag ju förstås stå ut med, nu när jag har mina videosamtal med dej mitt i natten...!

Men ja, det va tröttsamt att gå upp ur sängen imorse, höll nästan på att försova mej. Förstår inte riktigt att jag hann allt jag gjorde imorse på 20 min! Har nog tyvärr blivit allför van vid allt stressande... Inga nerver kvar =) Men jag kom till jobbet till slut iallafall, och det har varit en förvirrad arbetsdag... Efter jobbet så gick jag ut en runda med hunden och sen kröp jag ner under täcket i soffan o mös =) ÄR faktiskt ganska avslappnad nu, det var ett tag sen... Måste sluta stressa så som jag gör!

Nehe... om man ska ta på sig jackan o vantarna o hämta en vovve till o motionera lite. Det kanske inte är helt fel!

Bye bye so long

En början....

Jaha... då har man skaffat sig en blogg också. Så man kan få ner tankarna nånstans så att jag inte tröttar ut Ann-Sofie alltför mycket =) Men du ska veta att du har en stor plats i mitt hjärta!

Iallafall... Då har man jobbat idag. Trodde jag skulle få sluta tidigt, men så blir det aldrig på mitt jobb. Men jag är glad för det ändå, det är ju en inkomst... Och innerst inne så trivs jag rätt bra där. Men efter jobbet blev det en snabbdusch, en promenad med hunden och sen körde jag in till Klippan. Skulle ju egentligen följt med Ann-Sofie o Daniel till väla men så blev det inte =( Får skylla mej själv för att jag jobba över! Så jag körde upp en runda till pappa istället... snacka lite skit o busade med syskonbarnen!

Sen bar det av tillbaka till ljungbyhed, ska ju passa Maddis lägenhet i en vecka... Så avundsjuk på henne som ligger o solar på kanarieöarna nu =( Tänkte för en gångs skull bara slappa för mej själv i soffan, inte helt fel! Men nu på kvällen så kunde vi inte va ifrån varandra längre så Ann-Sofie hälsa på mej ne runda... Inte så länge men det var trevligt =)

Men ja, det va det... Nu ska jag nog sova. Jobbedag imorgon oxå!

RSS 2.0